COVID-19

στον χώρο σας! Tεστ PCR (Μοριακός Έλεγχος), Αντισωμάτων & Αντιγόνου
για τον SARS-CoV2

Τεστ κορονοϊού Covid-19

 

Ο SARS CoV-2, είναι ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που δεν έχει εντοπιστεί στο παρελθόν στον άνθρωπο και ανήκει στην οικογένεια των Coronaviruses (CoV) (κορωνοϊών) και είναι στέλεχος για το οποίο δεν έχει βρεθεί εμβόλιο ως τώρα, κάτι που το εγκαθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

 

Μία ενδεχόμενη μόλυνση ενός υπαλλήλου από τον Covid-19 θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση αλλά και στους πελάτες της. Ακόμα και με την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής εντός του εργασιακού χώρου (αποστάσεις, χρήση μασκών και γαντιών κτλ.) από το προσωπικό σας, ο κίνδυνος παραμένει υψηλός.

 

Για να μειωθεί κατά το μέγιστο τον κίνδυνο της διασποράς του ιού στην οποιαδήποτε επιχείρηση ο τακτικός έλεγχος είναι απαραίτητος ειδικότερα όταν πολλοί φορείς είναι ασυμπτωματικοί. Η iNurse και το εξειδικευμένο προσωπικό της έρχεται στο χώρο σας (οικία, γραφείο, σκάφος, εργοστάσιο κτλ.) και λαμβάνει δείγματα από τον κάθε εξεταζόμενο μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς την οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή χάσιμο χρόνου.

 

Οι νοσηλευτές μας έχουν εκπαιδευτεί στη ορθή πρακτική λήψεως δειγμάτων, ανώδυνα και γρήγορα. Ειδικότερα στα τεστ με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, η μη ορθή λήψη του δείγματος, καθιστά αμφίβολο το αποτέλεσμα. Τα διαφορετικά πακέτα που προσφέρει η iNurse μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ατομική, εταιρική και εξειδικευμένη ανάγκη σας στο χώρο της επιλογής σας.

Προσφέρουμε 3 πακέτα διάγνωσης κορωνοϊού SARS-CoV-2:

Εξατομικευμένα τεστ βάση ιατρικής ένδειξης ή/και οδηγιών

Τεστ RNA

(Μοριακό RT-PCR Τέστ)

Τεστ Αντισωμάτων

IgG & IgM

(Rapid test)

Τεστ Αντιγόνου

(Rapid test)

Προσφέρει με μεγάλη ακρίβεια την ανίχνευση του ιού τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Είδος Δείγματος: Ρινοφαρυγγικό επίχρισμα
Ανιχνεύει την παρουσία οξείας φάσης IgM μετά την επαφή με τον ιό. Χρησιμοποιείται ως μέσο ελέγχου της ανοσίας με την μέτρηση αντισωμάτων IgG.
Είδος Δείγματος: Ολικό αίμα
Ένα γρήγορο τεστ που στοχεύει στην άμεση και ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του ιού SARS-Cov2

Είδος Δείγματος: Ρινοφαρυγγικό επίχρισμα

Τεστ PCR

(Μοριακό Τεστ)

Ο Μοριακός έλεγχος RT-PCR θεωρείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η πιο αξιόπιστη εξέταση καθώς μπορεί να ανιχνεύσει ακόμα και ελάχιστα αντίγραφα του ιού λαμβάνοντας ένα ρινικό δείγμα με βαμβακοφόρο στυλεό. Όταν το αποτέλεσμα του εργαστηριακού ελέγχου είναι αρνητικός αυτό σημαίνει ότι ο Covid-19 δεν ανιχνεύεται στο δείγμα. Αυτό μπορεί να συμβεί στα αρχικά στάδια της νόσου, για αυτό και ενδείκνυται επανάληψη του τεστ μετά από μερικές μέρες, ιδιαιτέρως σε ύποπτες περιπτώσεις. Στη συμπτωματική φάση και όσο η νόσος εξελίσσεται ο εργαστηριακός έλεγχος θα το θετικοποιήσει.

Τεστ Αντισωμάτων IgG & IgM

(Rapid test)

Η ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, διενεργείται για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgM & IgG έναντι του βαρέως οξέος αναπνευστικού συνδρόμου εξαιτίας του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα πλάσματος/ορού/ολικού αίματος για τη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19).

Τεστ Αντιγόνου

(Rapid test)

Η ταχεία χρωματογραφική ανοσοβιολογική εξέταση, διενεργείται για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) σε ανθρώπινα δείγματα ρινοφαρυγγικού και φαρυγγικού επιχρίσματος για να βοηθήσει στη διάγνωση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό (COVID-19), που προκαλείται από τον SARS-CoV-2.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@inurse.gr

ή τηλεφωνήστε στο 210 2205674 για περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας, διενεργούμε διαγνωστικά και αξιόπιστα τεστ για Covid 19 για την ασφάλεια και προστασία του προσωπικού σας αλλά και των πελάτων σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς με άμεσα αποτελέσματα από έμπειρους και άρτια εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Η λίστα των πελατών μας περιλαμβάνει αλυσίδες ελληνικών σούπερ μάρκετ, διάφορους ομίλους εταιριών, τουριστικές εγκαταστάσεις και ξενοδοχεία καθώς και μικρές επιχειρήσεις διαφόρων δραστηριοτήτων.

  • Η παράδοση των αποτελεσμάτων θα γίνεται εντός 12 ωρών
  • Για εταιρίες με πολυάριθμο προσωπικό ή εταιρίες του ιδίου ομίλου υπάρχει δυνατότητα εκπτώσεων κατόπιν συμφωνίας (υπογεγραμμένο συμφωνητικό).

 

Για να σας δώσουμε μια εξειδικευμένη προσφορά ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας στο 210-2205674 ή στο info@inurse.com

Call Now ButtonΚαλέστε μας!