Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Detail of a nurse in a hospital

Η εταιρία iNurse ιδρύθηκε για να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες για κατ’ οίκον νοσηλεία στη χώρα μας. Οι σημερινοί έντονοι ρυθμοί ζωής καθώς και οι τυχόν δυσκολίες μετακίνησης ορισμένων ασθενών καθιστούν τη νοσηλεία κατ’ οίκον απαραίτητη υπηρεσία στον τομέα της υγείας. Ο ιδρυτής της εταιρίας έχοντας εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στον κλάδο, συνέθεσε μια ομάδα από έμπειρους και πτυχιούχους νοσηλευτές που αποτελούν την καρδία της iNurse.

 

Έχοντας ως κύριο μέλημα την υγεία των εξεταζόμενών μας φροντίζουμε για τις ατομικές ανάγκες των ασθενών μας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στο χώρο της αρεσκείας σας χωρίς καμία ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για εσάς. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα και διαγνωστικά εργαστήρια για να προσφέρουμε με αυτό τον τρόπο υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ασφάλεια και εγκυρότητα αποτελεσμάτων. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες και σε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

 

Αναλαμβάνουμε τη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ σε επιχειρήσεις και ομίλους εταιριών με σκοπό την ανίχνευση και παρακολούθηση ενδεχόμενων κρουσμάτων Covid-19. Προσφέρουμε ειδικά πακέτα για να καλύψουν τις εκάστοτε ανάγκες σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Για να ενημερωθείτε μπορείτε να καλέσετε στο 210 – 220 5674 ή να μας αποστείλετε e-mail στο info@inurse.gr.

Call Now ButtonΚαλέστε μας!